Video nadzor ulaznih vrata, video portafon, CCTV

VIMAR ELVOX – VIDEO PORTAFONI SA JEDNOM ILI DVIJE POZIVNE TIPKE

Novi Vimar video portafonski komplet je spreman za korištenje i ne zahtijeva posebno programiranje. Potrebno je ispravno spojiti 2 vodiča (ne premašiti maksimalnu udaljenost od 100 metara) od vanjskog panela do unutarnjih jedinica.

Mogućnost proširenja do 3 monitora na svaku pozivnu tipku, mogućnost međusobno razgovora sa svim monitorima te mogućnost spajanja vanjske kamere za video nadzor. Dostupni monitori se proizvode u 2 varijante: dodirni ekrani (touchscreen) i ekrani sa kapacitivnom tipkovnicom (soft touch)

Ekrani sa dodirnim ekranom, zahvaljujući velikim 7” LCD HD ekranom u boji pružaju pogled na svijet izvan zidova vašeg doma: slika osobe koja zvoni na vratima je čista i precizna do najsitnijih detalja. Navigacija i kontrola svih funkcija sustava je moguća direktno na dodirnom ekranu. Dodatak međusobne komunikacije, mogućnost zvanja drugih monitora u sistemu, ova verzija vam omogućava automatsko ili ručno snimanje poziva sa vanjskog panela. Sve je ovo je omogućeno kako bi ste imali sve pod kontrolom.

Ovisno o tipu systema – jedna obitelj ili dvije – kompleti su sastavljeni od jednog ili dva monitora – dodirni ekran ili kapacitivni – i ulazni panel sa jednom ili dvije pozivne tipke.

Lagana montaža na zid pomoću uključenih vijaka i konektora, pokrovna maska – aluminijska sa zaštitom protiv kiše – je opremljena sa visokim stupnjem zaštite od atmosferskih prilika (IP44) i udaraca (IK07). Također je opremljena sa kamerom u boji koja ima horizontalni kut pokrivanja od 120, LED rasvjetom za osvjetljavanje pozivatelja te pozadinsko osvjetljenje za ime. Za ostvarivanje maksimalnih uvjeta sigurnosti postoji mogućnost spajanja AHD kamera, Full HD 1080p, sa fiksnom lećom 3,6 mm i IP 66 zaštita.

Video nadzor Elvox

Napredak u području video nadzora ulaznih vrata omogućila su nam razviti sveobuhvatnu paletu proizvoda jednu od najrasprostranjenijih na tržištu.
Brojni modeli su slijedili tijekom godina. Audio i video nadzorni moduli s podesivim TFT zaslonom, nova ekkluzivna 7200 serija s 7” širokim monitorom dostupnim također s Swarovski® pokrovima elemenata, nezaboravan potpuno novi Wide Touch monitor s 7” ekranom i dvostrukim sučeljem, kao zaslon osjezljiv na dodir i kao kapacitivna “soft touch” tipkovnica.

Video nadzor ulaznih vrata, video portafon, CCTV sustav
Video nadzor ulaznih vrata, video portafon, CCTV sustav

Video portafoni, video nadzor

Asortiman naših modula za kontrolu i video nadzor ulaza je kompatibilan sa svim stilovima i može zadovoljiti svaku instalacijsku potrebu: uz 1200 serije iz nehrđajučeg čelika, također nudimo 1300 seriju, iznimno svestran i modularni sustav koji daje mogućnost da se poveća broj poziva.
Ponuda je dopunjena modularnom 8000 serijom, robustnom 3300 serijam ulaznih modula i klasičnom Patavium serijom s mat završno obrađenim mesingom i dodatnom zaštitom od vremenskih nepogoda.

Elvox se pozicionirao na čelu vrhunskog CCTV sektora nudeći velik broj IP rješenja. Pored raznih proizvoda koji se nude za profesionalne potrebe, nudimo širok asortiman unutarnjih i vanjskih kamera za dnevni i noćni video nadzor, varifokalne kamere, infracrvene kamere, Speed Dome kamere i novi program IP kamera. Osim kamera nudimo LCD monitore, širok raspon fiksnih i varijabilnih fokusnih leća te ostali pribor poput snimača itd.

Sustav video nadzora Elvox: imajte sve pod kontrolom na najbolji mogući način

Zaštitite svoj dom i osjećajte se ugodnije u njemu. Više sigurnosti znači i bolju kvalitetu života. Naši video nadzorni sustavi to mogu jamčiti, zahvaljujući sveukupnoj kontroli koja sprječava neželjene incidente i nudi nadzor čak i u kritičnim područjima.

Raznolikost i cjelovitost proizvodnog asortimana daje nam mogućnost da se nosimo s različitim zahtjevima pokrivenosti, ugradnje i detalja. Osiguravajući apsolutnu smirenost i zaštitu u svako vrijeme.

Koristimo sve dostupne tehnologije za video nadzor kako bismo služili vašoj sigurnosti.

Video nadzor elvox, cctv, videonadzor, video sustav, video portafon