Unatoč svim naporima pojedine cijene na stranici mogu odstupati od stvarnih cijena.

Nakon izvršenja kupovine na našoj stranici dobit ćete email sa službenom ponudom prema kojoj možete izvršiti plaćanje.

Cijena dostave približnog je iznosa. Na službenoj ponudi koju ćete dobiti u emailu nakon provjere naših zaposlenika, cijena dostave može biti nešto drugačija. Za sve ostale upute i uvjete jamstva molimo kontaktirajte nas putem emaila ili telefona.

Pimami d.o.o. kao voditelj obrade i izvršitelj obrade prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o proizvodima te unaprijeđenje odnosa sa Kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Pimami d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza, odnosno za potrebe poslovanja.

Pimami d.o.o. se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka i drugim primjenjivim propisima te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda) Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Pimami d.o.o. po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Za potrebe sklapanja i izvršavanja ugovora Pimami d.o.o. ima pravo, sukladno članku 6. stavku 1. točki (b) Opće uredbe o zaštiti podataka, od Korisnika i Kupca zatražiti, prikupiti i obrađivati osobne podatke navedene u Politici o zaštiti privatnosti. Sklapanjem ugovora Kupac daje svoju privolu za upotrebu tako prikupljenih osobnih podataka u svrhu sklapanja i ispunjavanja ugovora te jamči da su podaci točni, potpuni i ažurni.

Osobni podatci izbrisati će se na zahtjev kupca slanjem zahtjeva na e-mail: info@pimami.hr ili nakon deset godina.