Video nadzor ulaznih vrata, video portafon, CCTV

Video nadzor Elvox

Napredak u području video nadzora ulaznih vrata omogućila su nam razviti sveobuhvatnu paletu proizvoda jednu od najrasprostranjenijih na tržištu.
Brojni modeli su slijedili tijekom godina. Audio i video nadzorni moduli s podesivim TFT zaslonom, nova ekkluzivna 7200 serija s 7” širokim monitorom dostupnim također s Swarovski® pokrovima elemenata, nezaboravan potpuno novi Wide Touch monitor s 7” ekranom i dvostrukim sučeljem, kao zaslon osjezljiv na dodir i kao kapacitivna “soft touch” tipkovnica.

Video nadzor ulaznih vrata, video portafon, CCTV sustav
Video nadzor ulaznih vrata, video portafon, CCTV sustav

Video portafoni, video nadzor

Asortiman naših modula za kontrolu i video nadzor ulaza je kompatibilan sa svim stilovima i može zadovoljiti svaku instalacijsku potrebu: uz 1200 serije iz nehrđajučeg čelika, također nudimo 1300 seriju, iznimno svestran i modularni sustav koji daje mogućnost da se poveća broj poziva.
Ponuda je dopunjena modularnom 8000 serijom, robustnom 3300 serijam ulaznih modula i klasičnom Patavium serijom s mat završno obrađenim mesingom i dodatnom zaštitom od vremenskih nepogoda.

Elvox se pozicionirao na čelu vrhunskog CCTV sektora nudeći velik broj IP rješenja. Pored raznih proizvoda koji se nude za profesionalne potrebe, nudimo širok asortiman unutarnjih i vanjskih kamera za dnevni i noćni video nadzor, varifokalne kamere, infracrvene kamere, Speed Dome kamere i novi program IP kamera. Osim kamera nudimo LCD monitore, širok raspon fiksnih i varijabilnih fokusnih leća te ostali pribor poput snimača itd.

Sustav video nadzora Elvox: imajte sve pod kontrolom na najbolji mogući način

Zaštitite svoj dom i osjećajte se ugodnije u njemu. Više sigurnosti znači i bolju kvalitetu života. Naši video nadzorni sustavi to mogu jamčiti, zahvaljujući sveukupnoj kontroli koja sprječava neželjene incidente i nudi nadzor čak i u kritičnim područjima.

Raznolikost i cjelovitost proizvodnog asortimana daje nam mogućnost da se nosimo s različitim zahtjevima pokrivenosti, ugradnje i detalja. Osiguravajući apsolutnu smirenost i zaštitu u svako vrijeme.

Koristimo sve dostupne tehnologije za video nadzor kako bismo služili vašoj sigurnosti.

Video nadzor elvox, cctv, videonadzor, video sustav, video portafon